Everyday Moments -tapettimallisto on oodi arkisille hetkille

Everyday Moments -tapettimallisto on oodi arkisille hetkille

Boråstapeterin Everyday Moments -malliston tapetit sopivat nimensä mukaan mille tahansa perheelle ja mihin tahansa kodin tilaan.


Everyday Moments tarjoaa runsaan paletin värejä ja pintoja: Tapetteja, joissa sekä kuosien design että materiaalit tuovat oman leimansa huoneeseen.

Everyday Moments -mallisto on luotu niin rakkaudesta luontoon ja käsityöläisosaamiseen kuin arkiseen elämäänkin. Tässä mallistossa löytyy kaikkea pehmeistä tekstiilikuvioista upeisiin kukka- ja puukuoseihin sekä patinoituneen näköisiin tiiliseinäimitaatioihin.

Näissä tapeteissa materiaalien ihana tuntu tuo kodin kaikille seinille luonnetta. Värimaailmat vaihtelevat vaaleista tummiin, painottuen luonnollisiin sävyihin, jotka näyttävät ajan mittaan haalistuneilta. “Sain inspiraatiota tähän mallistoon sekä luonnosta että urbaanista kaupunkiympäristöstäkin. Halusin tuoda mallistoon eri materiaalien kuten kuluneen tiiliseinän tai rustiikkisten tekstiilien tuntua, ja lisäksi kaunista yksinkertaisuutta jota luonnosta löytyy kun annat silmiesi vain levätä maisemassa”, sanoo Sissa Sundling, Head of Design, Boråstapeter.

Pue kotisi huoneet ihanaan lämpimään tunnelmaan ja kruunaa näin jokapäiväisen elämän arkiset hetket.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun